Articles categories

RL020 ДЕЧЕРАНТЕ

Препарат за почистване на дърво

Повече информация


12,00 лв вкл. ДДС

13 артикули в наличност

Съветите на GUBRA

 

ДЕЧЕРАНТЕ

ПРЕПАРАТ ЗА

почистване на дърво и отстраняване на стари политури 

Отстранява лесно стари политури и наслоено замърсяване от повърхността на мебели и други изделия от дърво. Продуктът разгражда политурите и ги прави лесни за отстраняване. Подготвя повърхността за по-нататъшна обработка на обновяване и възстановяване.


Начин на приложение: Разклатете опаковката преди употреба и нанесете продукта върху повърхността за третиране. Изчакайте няколко минути, за да подейства препаратът, след което отстранете остатъците от политура с твърда четка, конопен парцал или стоманена вълна ГУБРА  n.0000. Почистете повърхността с влажна гъба, за да отстраните напълно остатъка от образувания слой. Препоръчва се да се направи тест върху трудно забележима част от повърхността, като напоите грубо парче плат с малко количество от продукта. След като се уверите в действието на продукта, процедирайте по описания начин.

Предупреждения:: Запалим продукт. Вреден. Може да причинят увреждане на белите дробове при поглъщане. Повтарящата се експозиция може да предизвика сухота или напукване на кожата. Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. При поглъщане да не се предизвиква повръщане: незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета. Да се пази от достъп на деца. Съдържа: терпентин без мирис. Не съдържа хлориди.

 

Повърхността преди и след почистване с препарата

 

 decerante_1

  • Тегло: 500 мл

Количка  

изпразни

Нови Продукти

Няма нови продукти в момента